NAJČEŠĆA PITANJA U VEZI SA ALOJA VEROM

Najčešća Pitanja Korisnika o Aloji Veri

Ovde su odgovori na neka od mnogobrojnih pitanja naših korisnika koja smo svrstali u nekoliko kategorija:

   1.  U kojim slucajevima Aloja vera moze da pomogne?

    2. Kada se osete prva poboljsanja?

    3. Koliko i kako piti Aloju?

    4. Kako znamo da je potrebno ciscenje organizma?

    5. Moze li Aloja vera pomoci kod steriliteta?

    6. Moze li Aloja vera pomoci kod impotencije?


 
1. U kojim slucajevima Aloja vera moze da pomogne?

Doktori sirom sveta koji imaju licna iskustva upotrebe Aloje u svojoj medicinskoj praksi kazu:

Nema stanja niti bolesti organizma u kojem ne mozemo primeniti Aloe veru. Terapeutsko i preventivno delovanje Aloe vere na ljudski oragizam je neosporno i od postanka do danas nebrojeno puta potvrdjeno. Ni u kom slucaju ne moze da naskodi.

FLP Aloja vera otklanja uzroke a ne samo simptome bolesti.
 
To je sasvim razumljivo s obzirom na sadrzaj bioaktivnih supstanci koje Aloja ima. Ona je izvanredna dopuna propisanog medicinskog tretmana. Povecava absorpciju i delovanje lekova dok istovremeno smanjuje negativne efekte farmaceutskih preparata i tretmana. Ovo je veoma izrazeno kod radio i hemo terapije.

Da  Aloja vera deluje pozitivno na sve biohemijske procese u telu dokazuju mnogobrojne naucne studije i iskustva korisnika sirom sveta.

Pored otklanjanja glavnih problema, istovremeno otklanja i sve ostale.

U vecini slucajeva, uzimajuci Aloju za jedno obolenje, nakon nekog vremena jednostavno primetimo nestanak i neke druge nevolje.
 
U iskustvima korisnika je bezbroj takvih primera. Evo samo nekoliko:

    Uzima se Aloja zbog stomacnih problema, nestane impotencija. Uzima se zbog reume i artritisa, migrene, astme, a nestanu hemeroidi, prestane opadanje kose i epidemije virusnih infekcija nas "preskoce".

    Uzima se radi neregularnog varenja, nestanu bolovi u zglobovima, nestane nesanica, glavobolje, depresija.
 
Ako se koristi iz bilo kog razloga Aloja vera istovremeno povecava imunitet, smanjije zamor i povecava energiju.

Kao zastita, sprecava nastajanje anomalija u biohemijskim procesima organa i tkiva, a time i nastanak bolesti. Nije kontraindikativna farmaceutskim preparatima.Nije toksicna.

Nema negativnih pratecih efekata. Ne stvara zavisnost.

Aloja vera ne moze da momogne samo onome ko je ne koristi.

Pored svega toga Aloja vera je izvanredno sredstvo za ciscenje organizma i detoksifikaciju.

 
2. Kada se osete prva poboljsanja?

Po frekventnosti, ovo je moglo biti pitanje broj jedan. Aloja vera je po sastavu smesa mnostva razlicitih bioaktivnih hemikalija koje su prisutne u malim koncentracijama.
 
Deluje na uzroke poremecaja. Deluje znatno sporije od farmaceutskih preparata., koji u svom satavu imaju jednu do dve aktivne supstance. Njihova reakcija je znatno brza., jer deluju na simptome.

Prvi znaci podoljsanja se vecinom osete u periodu izmedju treceg i tridesetog dana.To je veoma individualno. Zavisi od vrste stanja i vremenskog perioda trajanja bolesti, od redovnosti upotrebe i koilicine unete Aloe, od godina starosti i tezine tela,od sekundarnih obolenja.
 
Najbrze se osete poboljsanja kod stomacnih tegoba i koznih obolenja, a kasnije kod autoimunih bolesti, hronicnih reumatskih obolenja, depresija.


3. Koliko i kako piti Aloju?

Aloja se ne moze predozirati

Postoji donja granica za odraslu osobu od 50 - 100 mililitara dnevno (2-3 unce) u slucaju kada se koristi kao preventiva i za ocuvanje zdravlja

Doziranje Aloje se krece od jedne kapi kod novorodjencadi do jednog litra dnevno kod osoba sa metastazama. Sve zavisi od stanja osobe .
 
Licna iskustva korisnika sirom sveta, pokazuju da u slucajevima: malignih, reumatskih, kardiovaskularnih, koznih obolenja, kao i kod steriliteta i impotencije dnevne kolicine se krecu od 150-200 mililitara (5 -8 unci)
 
Tokom 120 dana ( period obnove krvi) ovim kolicinama se postizu izvantredni rezultati. Kada se postigne stabilno stanje dnevne kolicine se mogu smanjiti, za odrzavanje top forme.

Aloja se pije dva do tri puta dnevno, na prazan stomak, najmanje pola sata pre jela. Pije se iz staklene ili plasticne posude. Nakon otvaranja boca se drzi u frizideru. Istovremeno se uzima i 2 litra vode dnevno. Kod tezih slucajeva, uzima se svakog sata u manjim kolicinama uz sav propisani medicinski tretman.


4. Kako znamo da je potrebno čišćenje organizma - problemi sa stomakom?

Nas narod kaze  "U stomaku je zivot"

Čišćenje organizma je je postala svakodnevna tema vecine publikacija ,TV i radio reklama, pa ne cudi veliki interes korisnika  za Aloju. Sve Monoteisticke religije sveta od vajkada zagovaraju neku vrstu periodicnog posta radi ciscenja tela i duse

Dr. Elson M.Haas M.D.,osnivac Centra za preventivnu medicinu , autor vise popularnih knjiga o zdravlju kaze da je za 27 godina medicinske prakse dosao do uverenja da je unutarnje ciscenje i detoksifikacija nedostajuca karika u zapadnoj medicini.

Vecina zagovornika periodicnog ciscenja organizma tvrde cak da sve bolesti , posebno hronicne ,nastaju kao posledica ne redovnog praznjenja creva.

Zivotnu energiju obezbedjujemo hranom. Preradom hrane u organizmu pored korisnih , istovtremeno nastaju i odpadne materije -tehnickim jezikom receno : sljaka i otpadne vode,. koje se redovno eliminisu iz organizma koji normalno funkcionise.

U slucaju neadekvatnog varenja, duzeg zadrzavanja hrane i neredovne eliminacije , u otpadnom materijalu dolazi do biohemijskih procesa stvaranja toksina i nastanka AUTOINTOKSIKACIJE organa, a to. dovodi do njihove disfunkcije , poremecaja vitalnih procesa u njima i nastanka bolesti.

Dr.Lynn Hardy , govoreci o vitalnoj vaznosti ciscenja za dobro zdravlje kaze: ‘Procesirana, mrtva hrana, enormna upotreba lekova i suplemenata i zlostavljanje tela upotrebom raznih stimulanata i sedativa dovode do: slabog varenja, konstipacije, unutarnje intoksikacije, povecanja telesne tezine, pada energije... Opsti simptomi koji su vise nego neugodnost vode u dugorocne zdravstrvene probleme i ozbiljna obolenja.

Carol Simontacchi u knjizi The Crazy Makers, kaze: "Nase zdravlje je postalo zrtva necijeg profita"i ne cudi da ½ americkog stanovnistava pati od najmanje jedne hronicne bolesti, a preko 60 milona 2 i vise.

Pouzdano se zna da Aloja vera cisti ceo probavni trakt od odpadnih materija i vrsi detoksifikciju celog bioloskog sistema, uspostavljajuci ravnotezu, podizuci imunitet i energetski nivo.

Savremeni nutricionisti smatraju da je ciscenje potrebno sprovesti ako se pokaze jedan ili vise od navedenih simptoma :konstipacija koja prelazi u hronicnu,cesti poremecaji varenja, neprijatan zadah, ceste infekcije-prehlade, virusi,bezrazlozne glavobolje, bolovi koji se premestaju, nesanice, zamor i gubitak vitalnosti bez vidnog razloga, problemi sa kozom -svrab, bubuljice.....Svi navedeni simptomi ukazuju na autointoksikaciju i potrebu ciscenja.

Aloja vera , zahvaljujuci prirodnim saponinima i obilju supstanci koje sadrzi izvanredno cisti i detoksificira ceo organizam na najprirodniji nacin.

Postoji devetodnevni program ciscenja i detoksifikacije Aloe verom uz upotrbu Forever Bee Polena i Forever Garcinije Plus

Dr. Rajendra Sharma -M.D .i Homeopat kaze da Aloja vera ubrzava metabolizam alkohola i vrsi rehidrataciju, sto bi znacilo da je i dobar lek za mamurluk.Pored toga zna se da Aloja vera znatno olaksava i skracuje periode krize kod odvikavanja od droga, alkohola i duvana.


5. Moze li Aloja vera pomoci kod steriliteta?

Sterilitet kod oba pola u zrelom reproduktivnom dobu je sve cesca pojava.
Po pravilu to se drzi u tajnosti uz neumorne pretrage i pokusaje. Vrlo cesto sve je uredu, a ipak se nista ne desava .
 
Osamdesetih godina proslog veka u Evropi su vrsena istrazivanja kod muskaraca zrelog reproduktivnog doba .
Utvrdjen je alarmanti pad broja spermatozoida u odnosu na broj koji je belezen nakon Drugog svetskog rata. Obilna upotreba hemikalija ocito ima uticaja i na ovom planu.

Otklanjanje steriliteta i dolazak na svet zdravih normalnih beba uz pomoc Aloe vere su najdraza iskustva svakog distributera u svetu , pa i nasa licna.
 
Iskustva korisnika sirom sveta, a posebno u zemljama Evrope, kao i u nasoj domovini pokazuju da Aloja vera daje izvanredne rezultate u otklanjanju steriliteta kod oba pola..
 
Nama je najdraze iskustvo bracnog para, od kojih su oboje doveli po jedno dete iz prethodnog braka..
 
Nakon 10 godina braka i bezbroj pokusaja, tek uz pomoc Aloe vere zelja im se ostvarila. Na svet je dosao Nenad, jer su bili izgubili nadu..
 
I drugi slucaj oca, koji je naterao cerku jedinicu da uzme Aloju i nakon 14 meseci postao deda.

Nebrojena iskustva potvrdjuju da FLP Aloja vera pomaze u otklanjanju funkcionalnog steriliteta kod oba pola. Nauka sa svoje strane, naucnim metodama utvrdjuje mehanizme ovog delovanja.


6. Moze li Aloja vera pomoci kod impotencije?

Nedavna istrazivanja intimnog zivota parova na americkom kontinentu su izazvala zaprepastenje kod istrazivaca. Preko 40 % parova u dobu zrele seksualnosti pati od nedostatka sexa radi impotencije muskarca.
 
Kako je ovo po prirodi najintimnija i najranjivija strana svakog muskarca, smatra se da je procenat ugrozenih mnogo veci.. Uredan seks se smatra zdravom i prirodnom potrebom coveka.Medicinski strucnjaci za ovu oblast tvrde da je impotencija u 99,9% slucajeva funkcionalnog karaktera.

Aloja vera svojim cudotvornim i jos uvek ne sasvim objasnjenim delovanjem dovodi u normaalno stanje sve biohemijske reakcije u telu., kao i funkcije organa i sistema .. Ona uspostavlja dinamicku ravnotezu svih psihofizickih funkcija i endokrinog sistema celog organizma. To znaci otklanja uzroke impotencije.Konacno to potvrdjuju iskustva korisnika sirom sveta .
 
Nasa iskustva delovanja Aloe vere i FLP programa na ovom planu su izvanredna..Za uspesno otklanjanje impotencije, pisma zahvalnosti su obicno veoma kratka i glase:"Hvala vam za spas braka", "Neizmerno hvala za radost ljubavi ".Posle 7 godina , ja sam trudna" Thanks for your genuine help".

    I jos jednom: Priroda nam je dala, a FLP omogucio koricenje cudotvornog dejstva Aloe vere, bez obzira u kom kraju sveta zivimo. Novost nije da je Aloja vera lekovita ,novost je da je tako lekovita da moze zivot spasiti.

Pogledajte još